Bli en bedre pokerspiller

Poker er en av de få spill på nettet der dyktighet spiller en stor rolle. Selv om poker i de fleste jurisdiksjoner fortsatt regnes som et lotteri – det vil si et spill hvor flaks betyr mest – er poker i stor grad et ferdighetsspill.

For å bli en bedre pokerspiller må du hele tiden utvikle deg. Det er mange ting å jobbe med hvis du streber etter å bli en bedre spiller. Først og fremst er det viktig å ha kunnskap om pokerhendenes relative rangeringer. Det er et ganske enkelt trinn. Neste trinn er å forstå hvilke hender som kan spilles fra hvilke posisjoner. Det er viktigere enn du kanskje tror. En hånd som er vurdert som svært god i en sen posisjon, trenger på ingen måte være god i tidlig posisjon.

Poker

Psykologi er også viktig. Når du spiller poker du må stadig prøve å finne ut hvilke hender de andre spillerne har. Denne evne kan du tren opp ved å spille mye og analysere hver hånd i detalje.

Det er også andre ting å vurdere mens du utvikler deg som pokerspiller. En viktig ting er f.eks. at du bør spille med de innsatser og de strukturer som du er komfortabel med. Du bør alltid være forsiktig med din bankroll. Bankrollen er verktøyet du har å jobbe med når du spiller poker.

Spill poker hos Betsafe

Mange spill- og poker nettsteder har bare et pokerrom, med et begrenset antall spillebord, innsatsstrukturer og innsatsnivåer. Betsafe tilbyr to poker rom for vanlig poker og et poker rom for såkalte Fast Poker. I de to vanligste poker rommene, Poker Black og Poker Red, er det et stort utvalg av både ulike pokervarianter og innsats strukturer som innsatsnivåer. På denne måten tilbyr Betsafe gode muligheter for poker trening, uansett hvilket ferdighetsnivå du er på.

I Betsafes pokeravdelinger samles både nybegynnere og profesjonelle. Etter hvert som du utvikler deg som pokerspiller, kan du enkelt teste dine ferdigheter på høyere og høyere nivå. Du har også en rekke regelmessige turneringer, inkl. satellitter til live poker turneringer å delta i.