Blackjack – Single Hand

Betsafe tilbyr en rekke ulike varianter av det populære kortspillet Blackjack. Blackjack Single Hand er en enkel variant som egner seg for nybegynnere eller de med litt erfaring. Blackjack Single Hand er et enmannsspill der du kun spiller mot dealer. Du kan øve deg helt ute risiko og teste ut prøveversjonen ved hjelp av kun et par tastetrykk. Vil du spille med ekte innsats, følger du en enkel registreringsprosedyre og overfører penger til din kasinokonto før du setter i gang.

Betsafe

Ved å trykke på det lille spørsmålstegnet nede i venstre hjørnet får du opp generelle spilleregler for Blackjack samt en liste over hvilke eksakte regler som gjelder for Blackjack Single Hand. Formålet med Blackjack Single Hand er enkelt, for å vinne må din korthånd være nærmere 21 enn dealerens hånd, uten at du overgår 21. Ess teller som 1 eller 11 alt etter hvilke andre kort du har på hånden, bildekort som konge, dame og knekt teller som 10, mens alle de øvrige kortene beholder sin vanlige verdi. For å starte trykker du på del ut nederst på spilleskjermen. I første runde får både du og dealer tildelt to kort, hvorav verdiene på ett av dealerens kort er skjult for deg.

Ønsker du å få tildelt flere kort trykker du enkelt og greit på trekk. Ønsker du dermed å stå trykker du på stå. Får du utdelt kort som etter reglene gir deg muligheten til å doble ned, splitte, forsikre eller gå i null, vil også knapper for disse valgene komme til syne nederst på skjermen. Når du velger å stå vil dealernes kort bli gjort synlig og vinneren utpekt. Spillets enkle regler gjør det til et morsomt kortspill for de aller fleste, samtidig som muligheter for å doble ned, splitte eller forsikre gir spillet litt ekstra krydder. Hos Betsafe finner du også en rekke tips og råd for hvordan du kan bli en bedre blackjack-spiller.

Den største fordelen med Blackjack Single Hand er helt klart at du kan prøve ut spillet uten å måtte registrere deg først. Da kan du bli kjent med spilleregler og prøve ut din taktikk uten å tape penger. Så fort du er klar kan du enkelt registrere deg og overføre penger. Når du har registrert deg får du også muligheten til å prøve ut andre varianter av Blackjack og til å delta i ulike turneringer med spillere fra hele verden. Betsafes Blackjack Single Hand er den ultimate blackjack varianten for nybegynnere på nett. Enkelt, raskt og utrolig spennende.

Comments are closed.